Thursday, 16 July 2009

MENJANA WANG MELALUI ON9...CUBA JGN X CUBA

Sambil surf dapat untung?

Salam , UNTUK YANG TENGAH GUNA INTERNET tu,
Inilah dipanggil situasi win-win situation.
Program ini PERCUMA 100%
Anda akan dibayar setiap 15hb.

Nak tau macamana? Buka web bawah ni..
http://www.surfjunky.com/?r=riana67


cuma perlu:
1.Sign up (percuma)
2.Log
3.Klik pada bahagian "EARN MONEY"
4.Click pada bahagian "Click Here To
Start Surf Junky Browser"
5.Biarkan Program ini BUAT DUIT UNTUK anda
6.Klik pada bahagian "STATISTIK" untuk
mgetahui jumlah wang anda.
Kita dibayar sebab kita 'promot' orang lain surf web dia..
TAK SALAH KALAU MENCUBA...!!
TAK RUGI APA-APA...!!
Cek akan dihantar kepada nama dan alamat
yang kita isikan sewaktu sign up.
Oleh itu sila tulis nama dan alamat
anda dengan lengkap dan betul...
kita perlu usaha untuk promotekan web
yang kat atas tu aje.


Senang aje.. tak perlu risau...tanpa risiko..
cuma kita aje lah yang perlu jujur
dalam mem'promot'kan website ni.
Kita dibayar sebab kita 'promot' orang
lain surf web dia.. Itu aje.
Jadi,apa salahnya kalau kita buat
macamtu kan??
TAK SALAH KALAU MENCUBA...!!
TAK RUGI APA-APA...!!
kita dibayar USD$0.45 (RM1.63 - ikut currency sekarang bagi setiap jam
program ini berjalan). Bermakna anda boleh dapat sehingga RM41.04 sehari
(RM1.63x24=RM39. 12). Ini bermakna sebulan kita boleh dapat sehingga
RM39.12x 30 = RM1173.60.
Boleh tahan gak kan..fikirlah. Duit FREE, ambik je laa...
Cek akan dihantar kepada nama dan alamat yang kita isikan sewaktu sign up.
Oleh itu sila tulis nama dan alamat anda dengan lengkap dan betul...
SELAMAT MENJANA WANG ANDA!!! CUBA DAHULU.... TAK RUGI...
TAKDE KELUAR MODAL...
Ingat,sebelum dapat duit, kita memang kena usaha dulu... dan
dalam bisnes yang ini, kita perlu usaha untuk promotekan web
yang kat atas tu aje.

Selepas signup anda akan diberi username baru dihujung link referal kepunyaan anda

copy keseluruhan mukasurat ini dan ubah hujung kat aierizam tu nama username yg anda dapat semasa signup lepas tu send kat kawan yang suka surf kat internet seramai mungkin.... jgn lupa rajin2 log in dan explore/baca untuk update data dan ketahui kemajuan anda...

No comments: